Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nijmegen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Nijmegen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

NIJMEGEN

Afvoer verstopt Nijmegen?

Afvoer verstopt Nijmegen? Het kan soms verwarrend zijn om een manier te vinden waarmee je jouw verstopte afvoer kan ontstoppen. Om dit probleem op te lossen worden er veel manieren en gereedschappen aangeboden op het internet. Het is soms onduidelijk wat nou precies wel, en wat niet goed functioneert. Daarom helpen wij je graag met het vinden van de beste oplossing voor jouw verstopping. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Lukt het je niet om je verstopping zelf te ontstoppen? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Onze ervaren ontstoppers staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen over een verstopte afvoer? Neem dan direct contact op via 024 211 00 23 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Nijmegen

Ben jij op zoek naar een Ontstoppingsdienst  in Nijmegen? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Nijmegen, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Nijmegen lost het voor je op! Je kunt ons bereiken via  024 211 00 23 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Nijmegen Logo
Loodgieter ontstoppen Nijmegen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 024 211 00 23. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan voorkomen dat de afvoer van een elektrisch apparaat, bijvoorbeeld een wasmachine of vaatwasser, niet meer goed werkt. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Haal de filter uit de afvoer. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in warm water. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer hopelijk al opgelost!

Ontstoppen afvoer Nijmegen
Afvoer verstopt Nijmegen

Sifon

Sifon legen

Vrijwel alle afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals in de afvoer, die werkt als stankafsluiter. Het komt regelmatig voor dat deze niet meer goed werken. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Deze problemen zijn wel relatief gemakkelijk op te lossen. 

Hoe kan je dit probleem verhelpen? De meeste sifons zijn eenvoudig los te halen. Vervolgens kan je het vuil eruit halen. Draai daarna de sifon er weer terug op zijn oude plaats. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken. 

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan het zuiveringszout met azijn.

Nog niet gelukt? Wij helpen je graag. Neem direct contact op met één van onze colega’s.

Ontstoppen Nijmegen Leiding
Riool ontstoppen Nijmegen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de afvoer. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je  zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Nijmegen om jouw klus te bespreken met onze rioolspecialisten via 024 211 00 23.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. De ontstoppingsveer wordt veel gebruikt door ervaren loodgieters. Dit is namelijk een sterk middel.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de afvoer. Let op dat je bij dit proces niet te veel kracht zet, Je kan namelijk relatief eenvoudig schade aanrichten. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Verwijder de veer na afloop uit de afvoer.

Heb je het idee dat het gelukt is? Dan merk je meteen verschil. Je kan dit testen door een bak water leeg te gooien in de afvoer. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 024 211 00 23. Dan zorgt Ontstoppingsdienst Nijmegen voor de rest!

Graven riool Nijmegen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een rioolverstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen, die nog gemaakt zijn van gres. Hier dringen boomwortels relatief eenvoudig in de afvoerbuizen.

Ook kan een slecht aangelegd riool zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 024 211 00 23.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen vinden wij. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 024 211 00 23.

Loodgieter Nijmegen Ontstoppen
WC ontstoppen Nijmegen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen alle soorten verstoppingen voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij geven altijd een prijsopgave vooraf. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 024 211 00 23.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-nijmegen

WC verstopt

Is je toilet verstopt? En woon je in Nijmegen of omstreken? Dan kun je terecht bij de ervaren ontstoppers van Ontstoppen Nijmegen. Wij bieden snelle service. Maak nu een afspraak!

loodgieter-nijmegen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Nijmegen

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nijmegen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-nijmegen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nijmegen

Woon jij in de buurt van Nijmegen? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nijmegen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een rioolverstopping? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Onze rioolspecialisten helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Nijmegen.

Loodgieter Nijmegen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Nijmegen! Wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Nijmegen

Heb jij te maken met een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Nijmegen en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 024 211 00 23.

Verstopping Nijmegen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Nijmegen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Nijmegen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Nijmegen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Nijmegen

Bij ons heeft Ontstoppen Nijmegen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Nijmegen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Nijmegen BV.

Brandweer Kazerne Nijmegen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.linktotaal, riool.starttopper, riool.startbeurs, riool.linkjespagina, riool.vinddirect, riool.onzestart, riool.linkmee, haarden.jouwbegin, haarden.beginspot, haarden.linktotaal, haarden.starttopper, haarden.vindjeviahier, woning.websitelink, haarden.linkkwartier, haarden.beginzo, Loodgieter Rotterdam, riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs , Schoorsteenveger Nijmegen , Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp,

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

024 211 00 23

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nijmegen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nijmegen