Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nijmegen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Nijmegen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

NIJMEGEN

WC verstopt Nijmegen?

WC verstopt Nijmegen? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Op het internet worden veel methodes aangeboden waarmee jij je wc kan ontstoppen. Onze ontstoppers hebben een aantal methodes op een rij gezet. Hopelijk kun je hiermee zelf je wc ontstoppen

Laat je het liever doen door ervaren specialisten van Ontstoppen Nijmegen? Bel gratis naar 024 211 00 23 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppingsdienst

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden aan om nog voordat je begint met ontstoppen, de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op deze manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Nijmegen Logo
Loodgieter ontstoppen Nijmegen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voordat je begint is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. In een groot deel van de gevallen is een vastzittend object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval raden wij aan om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Nijmegen op 024 211 00 23.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in de wc zien zitten? Dan kun je er in de meeste gevallen ook zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Wanneer dit het geval is dan is het relatief makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Wanneer de verstopping is veroorzaakt door een groter object? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet, maar in de daarvoor bestemde afvalcontainer. 

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 024 211 00 23

Ontstoppen afvoer Nijmegen
Ontstoppingsdienst Nijmegen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Helaas is dit vaak niet succesvol. 

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het vanaf een hoogte in te gieten. Hiermee zorg je er namelijk voor dat het water met extra kracht in de wc komt.

Let op! Zorg ervoor dat het geen kokend water is, dit kan namelijk schade aanbrengen aan het porselein van het toilet.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Nijmegen om jouw klus te bespreken 024 211 00 23.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Wij raden aan om voor het gebruik de ontstopper flexibel te maken door deze in warm water te houden. Dit zorgt er namelijk voor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper vervolgens snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Nijmegen Leiding
WC verstopt Nijmegen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Je kan namelijk relatief makkelijk schade aanrichten in de binnenkant van de wc.

Bel onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Nijmegen om jouw klus te bespreken 024 211 00 23.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas lukt het niet altijd zelf om je verstopping te verhelpen. Soms ligt de verstopping ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Nijmegen er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met het preventief onderhouden van riolen en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 024 211 00 23 om meer informatie van onze experts.

Graven riool Nijmegen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-nijmegen

WC verstopt

WC verstopt Nijmegen

Is je toilet verstopt? En woon je in Nijmegen of omstreken? Dan kun je terecht bij de ervaren ontstoppers van Ontstoppen Nijmegen. Wij bieden snelle service. Maak nu een afspraak!

loodgieter-nijmegen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nijmegen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-nijmegen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nijmegen

Woon jij in de buurt van Nijmegen? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nijmegen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een rioolverstopping? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Onze rioolspecialisten helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Nijmegen.

Loodgieter Nijmegen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Nijmegen! Wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

024 211 00 23

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nijmegen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nijmegen