Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nijmegen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Nijmegen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

NIJMEGEN

Riool ontstoppen Nijmegen?

Riool ontstoppen Nijmegen? In de meeste gevallen is de snelste manier om het riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk overlast van stank. Helaas is het oplossen niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 024 211 00 23 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Nijmegen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag is: waar bevindt de verstopping zich precies? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Een verstopping kan op verschillende plaatsen zitten. Zo kan het zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Nijmegen in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit kan weer resulteren in vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Je kan een verstopping vinden door in elke afvoer een emmer water te gooien. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 024 211 00 23 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Nijmegen Logo
Loodgieter ontstoppen Nijmegen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige en effectieve manier voor het ontstoppen van een riool. Tegelijkertijd is dit ook een risicovolle manier.

Wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je voorzichtig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Stop ten eerste de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Laat je het liever doen door een ervaren rioolspecialist? Dat begrijpen we. Neem contact op met de vakmannen van Ontstoppen Nijmegen op 024 211 00 23.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een handig en effectief middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een ophoping van restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Wanneer je de verstopping hebt bereikt, moet je voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Spoel vervolgens de afvoerbuis goed door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit zorgt voor een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Neem contact met ons op via 024 211 00 23.

Ontstoppen afvoer Nijmegen
Ontstoppingsdienst Nijmegen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het verhelpen van een rioolverstopping. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Hoe werkt dit? Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Doe dit wel voorzichtig. Fout gebruik van de plopper kan namelijk de situatie verergeren. 

Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan  vrijblijvend naar 024 211 00 23.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al een aantal keer genoemd als ontstoppingsmiddel. Hierbij is soda voornamelijk gebruikt als als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met heet water. Voor een optimaal resultaat raden wij aan dit proces een aantal keer te herhalen.

De ontvettende werking van soda helpt goed  wanneer een verstopping is ontstaan door haren op zeepresten. Als je dus problemen hebt met de afvoer in de badkamer, raden we het gebruik van soda zeker aan!

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Nijmegen op 024 211 00 23.

Ontstoppen Nijmegen Leiding
Riool ontstoppen Nijmegen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Online en in bouw- of supermarkten worden veel verschillende ontstoppingsmiddelen aangeboden. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk in sommige gevallen chemicaliën die een bijtende werking hebben op de afvoerwand. Hierdoor kan de wand beschadigd worden. 

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Om die redenen rdaen we het gebruik van deze middelen af..

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Nijmegen op 024 211 00 23.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het niet lukken om het riool succesvol te ontstoppen? Schakel dan de hulp van onze ervaren ontstoppers in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied. Inmiddels hebben zij vrijwel elke soort verstopping al een keer ontstopt. Ook beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak zo snel mogelijk een afspraak. Dan zorgen wij dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Nijmegen en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Neem daarom nu contact op via 024 211 00 23.

Graven riool Nijmegen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-nijmegen

WC verstopt

Is je toilet verstopt? En woon je in Nijmegen of omstreken? Dan kun je terecht bij de ervaren ontstoppers van Ontstoppen Nijmegen. Wij bieden snelle service. Maak nu een afspraak!

loodgieter-nijmegen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nijmegen en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-nijmegen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nijmegen

Woon jij in de buurt van Nijmegen? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nijmegen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Nijmegen

Heb jij last van een rioolverstopping? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Onze rioolspecialisten helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Nijmegen.

Loodgieter Nijmegen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Nijmegen! Wij zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Nijmegen

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Wij willen dat elke verstopping zo goed mogelijk wordt opgelost!

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 024 211 00 23.

Verstopping Nijmegen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Nijmegen!

Riool Nijmegen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Nijmegen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Nijmegen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Nijmegen

Bij ons heeft Ontstoppen Nijmegen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Nijmegen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Nijmegen BV.

Brandweer Kazerne Nijmegen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.linktotaal, riool.starttopper, riool.startbeurs, riool.linkjespagina, riool.vinddirect, riool.onzestart, riool.linkmee, haarden.jouwbegin, haarden.beginspot, haarden.linktotaal, haarden.starttopper, haarden.vindjeviahier, woning.websitelink, haarden.linkkwartier, haarden.beginzo, Loodgieter Rotterdam, riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs , Schoorsteenveger Nijmegen , Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp,

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

024 211 00 23

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nijmegen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nijmegen